rutes guiades per barcelona

Qui som

Som conèixerBcn, una empresa destinada a la divulgació de l’art i la història de Barcelona i els seus entorns. El nostre objectiu principal és fer descobrir la nostra ciutat, i tot Catalunya, a tothom que s’hi vulgui acostar.

El projecte va néixer l’any 2005 amb motiu de la celebració de L’Any del Llibre. La bona acollida per part de tothom qui ens ha seguit a les rutes i la necessitat de seguir aportant un grà de sorra a la vida cultural de casa nostra ens han permès seguir endavant i consolidar-nos. Un dels valors afegits de la nostra proposta és la voluntat d’oferir als participants una experiència diferent que s’enduran cap a casa. Aquesta és també la nostra motivació.

Per aquesta raó comptem amb un equip format per guies oficials i altres col.laboradors com ara historiadors, filòlegs, traductors o fotògrafs. Ells són, en definitiva, els que accentuen la qualitat de les activitats que proposem.

Què fem

A través d’itineraris guiats per la capital catalana, així com d’excursions arreu del Principat, volem fer arribar els racons més emblemàtics, però també espais desconeguts per la majoria de la gent, a tots aquells qui vulguin aprendre una mica més de casa nostra.

L’originalitat de les propostes i la claredat de les explicacions són també part de la filosofia de ConèixerBcn: un projecte que vol fer de l’aprenentatge de la realitat artística, cultural i històrica del nostre entorn un exercici amè i divertit per a tothom.

Us convidem que exploreu la nostra web per conèixer amb més detall les rutes que oferim.