Rutes per a empreses

Després d’una llarga jornada de feina i reunions, en el marc d’un congrés o fira, a mode de team building o per compartir una experiència fora de l’ambient laboral, per què no fer una ruta guiada?

Us oferim la possibilitat de què un guia oficial professional us acompanyi a conèixer la ciutat i la seva història de forma amena i interessant.

Una proposta destinada als vostres treballadors, col.laboradors o clients i que combina molt bé amb un sopar o dinar d’empresa.

Podeu triar entre el nostre catàleg de rutes o us en podem preparar una a mida que encaixi amb les vostres necessitats, amb una flexibilitat total pe què fa a l’horari i data.

Els nostres itineraris s’ofereixen en varis idiomes i els acompanyem d’un servei de whispers. Les radioguies permeten escoltar a la perfecció les explicacions del guia sense interferir amb l’entorn, per tant la visita guiada guanya en qualitat i discreció.

Si voleu que us fem una proposta, ens podeu trobar a info@coneixerbcn.com

Durant la nostra trajectòria han estat moltes les institucions, col.lectius, associacions i escoles que ens han fet confiança.

Aquí en destaquem alguns…