FAQS

-Què fem en cas de pluja o metereologia adversa?
Afortunament a Barcelona tenim un bon clima. A Conèixerbcn només cancel.lem en cas de tempesta o llevantada forta. Per causa de pluja lleu o prediccions  poc clares la ruta es fa igualment.

-Què passa si finalment no podeu venir?
A Conèixerbcn no retornem els diners de les rutes, si es per causa de força major, podeu bescanviar la ruta per una altra en una altra data. Una altra sol.lució es regalar la ruta a algú que vingui enlloc teu.

-Regalaruta: ELs nostres vals regal tenen una caducitat d’un any. Després ja no es poden ultilitzar. Ara bé, som flexibles, per tant, si us han caducat contacteu-nos i veurem què podem fer…

-Idiomes de les nostres rutes: Les rutes de calendari son majoritàriament en català i ocasionalment en castellà. Per a grups privats podeu triar l’idioma, i també les oferim en anglès. Per altres idiomes consulteu.

-Preus especials: A Conèixerbcn treballem amb preus molt ajustats que ronden els 15€ per persona. Tanmateix, per a menors d’edat oferim preus especials. Preguem que ens ho consulteu.

-Edat recomenada per les nostres rutes: Quasi totes les nostres rutes son adaptables a totes les edats, Dit això, n’hi ha de més adeqüades i de menys per fer-les en família.

En general, per a poder gaudir-les bé, el millor es que l’edat sigui a partir dels 14 anys.

Per a grups privats compostos per famílies, la ruta us la preparem pensant en les edats dels nens i nenes que vinguin al grup.

-Diferència entre ruta de calendari i rutes privades: Les nostres rutes tenen dos formats diferents. Les rutes de calendari son aquelles que trobareu publicitades a la web i que oferim divendres, dissabte i diumenge en horari de matí, tarda o vespre. Aquestes rutes estan ofertes a tothom que hi pugui estar-hi interessat. Les rutes privades son rutes dedicades a un grup tancat, la tria de la ruta, data, horari i idioma es a càrrec del client. Poden fer-se entre setrmana i els caps de setmana, a partir de 6 assitents val la pena pensar en l’opció de ruta privada.

-Utilització de sistemes d’àudio emissors-receptors: la sostenibilitat, la comoditat i la qualitat del servei son els 3 punts més importants de les nostres passejades. Creiem que la ultilització d’aquests aparells d’àudio augmenta significativament l’experiència de l’itinerari, alhora que permet compartir l’espai amb la resta dels ciutadans sense estorbar ni fer soroll. Les oferim a partir de grups de 6 assistents, no obstant això si sou menys i voleu el servei de ràdioguia us la reservem a un preu extra de 2€. En tot cas, preguem als assitents que si poden, portin els seus propis auriculars (han de ser amb cable) per evitar massa rebuig.

-Preus de les rutes: els preus dels grups tancats son a partir de 60€ endavant, en funció del número d’assitents el preu varia. Les rutes de calendari tenen un preu de 15€ per assistent.

-S’ha de reservar la plaça?– Sempre cal fer reserva prèvia , si es tracta d’una decisió de darrera hora, preguem que ens truqueu per assegurar que la ruta està confirmada.

-Com es pot reservar la teva plaça?- podeu fer-nos la reserva a partir de la página web, també enviant-nos un correu a info@coneixerbcn.com, o per whatsapp al 651579128-
Què esperar d’una ruta de ConèixerBCN: les nostres rutes son passejades de 2hores de durada. Es tracta de rutes temàtiques i pensades per a públic local. Mirem que la diversió, la precisió de la informació i l’agilitat es combinin de la millor manera. Som guies oficials que mirem de fer de la ruta una experiencia cultural enriquidora. A més, li posem un toc personal i proper, ens definim com una petita botiga de rutes culturals.

– La nostra oferta de rutes literàries: des que vam començar el 2005, la proposta que ens diferencia més es l’àmplia oferta de rutes literàries, tan en castellà com en català. Aquestes les oferim especialment a Clubs de Lectura, Biblioteques i Centres d’Ensenyament, i òbviament a tots a qui interessi el binomi historia i literatura. Aquestes passejades les acompanyem d’un dossier breu amb explicacions i textos que anem llegint durant l’itinerari.