Rep el nostre Butlletí

Si vols rebre el nostre butlletí electrònic amb les propostes de passejades que programem periòdicament, així com amb les nostres darreres novetats, pots donar-te d’alta tot omplint aquest formulari.

 

Subscriure’s a la nostra llista de correu

* indica camp obligatori


ConèixerBCN usarà la informació que us proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per enviar-vos actualitzacions i promocions.


Informem que les dades que ens facilites serà tractada per Marga Arnedo Payerols, responsable del web, a través de Mailchimp, per tal d’enviar-te informació útil per protegir el teu projecte, publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis i altres continguts de valor. Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi interès per ambdues parts. La legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part de l’interessat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi exprés consentiment per a això.

Pot desubscriure´t en qualsevol moment fent clic a l’enllaç que apareix al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu la pàgina de Politica de privacitat.

top