Calendari

Juny

Divendres, 29 d juny - 18,00h

Barcelona artesana i marinera. Passejada pel Born i la Barceloneta

De com la ciutat romana es va ampliant cap a les noves Vilanoves i més enllà. De la viva activitat artesana i menestral de la Barcelona medieval. I del naixement i desenvolupament del barri de mariners i pescadors a partir del segle XVIII. De tot això en parlem a la ruta que transcorre pels populars barris del Born i de la Barceloneta.
 

Idioma:   icon_catalana1 Places disponibles

Punt de trobada: Davant de Santa Maria del Mar.
Final de la ruta: A la platja de la Barceloneta
Zona: Born i Barceloneta.
Preu per ruta: 12€ / 6€ menors de 16 anys/ gratuït menors de 12 anys.

Dissabte, 30 d juny - 18,00h

Llegendes i fantasmes de Barcelona de la mà d’en Joan Amades

El folclorista Joan Amades i fill de l’humil barri del Raval va dedicar tota la seva vida a escoltar les rondalles dels veïns i veïnes d’arreu del territori català i amb elles va teixir un gran mapa sobre les llegendes de casa nostra. La passejada que us proposem repassa alguns d’aquests relats que situats als barris antics, ens transporten a una Barcelona passada, farcida de supersticions i creences populars. Gràcies a l’Amades encara avui en dia les podem descobrir.

Idioma:   icon_catalana1 Places disponibles

Punt de trobada: Davant de la façana principal de Santa Maria del Mar
Final de la ruta: zona Rambla-Raval
Zona: Raval, Gòtic, Ribera
Preu per ruta: 12€/ 6€ per a menors de 16 anys i gratuït per a menors de 12 anys.

Queda subjecta la realització de la visita a un mínim de participants (grups a partir de 7 persones).

 

Rutes guiades per Barcelona

 

Us presentem la selecció de rutes guiades per Barcelona per descobrir la nostra ciutat, a tothom que s’hi vulgui acostar.

Comptem amb un equip format per guies oficials i altres col.laboradors com ara historiadors, filòlegs, traductors o fotògrafs. Ells són, en definitiva, els que accentuen la qualitat de les activitats que us proposem que juntament amb l’originalitat de les propostes i la claredat de les explicacions us fan arribar un projecte que vol fer de l’aprenentatge de la realitat artística, cultural i històrica del nostre entorn un exercici amè i divertit per a tothom.

A part de les rutes que us oferim en el calendari, també podeu fer una reserva com a grup l’hora i dia que més us convingui o si desigeu us preparem una ruta a mida, a on poder descobrir el valuós patrimoni històric i cultural de la ciutat. A més de portar a terme rutes clàssiques, ajudem a la interpretació d’aquest patrimoni mitjançant d’altres itineraris més singulars, tant pel que fa a la temàtica com a l’espai recorregut.

I el  plat fort de les nostres rutes, les rutes literàries,  que volen fer-nos descobrir el nostre entorn de la mà dels llibres i novel.les situats a Barcelona i Catalunya; pensades com una manera viva de comprendre la literatura, amb elles ens endinsem en novel·les situades en escenaris concrets i reconeixibles.

 

ConèixerBcn, rutes guiades per Barcelona per aprendre una mica més de casa nostra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top