Calendari

Setembre

Divendres, 29 d setembre - 18,00h

La Rambla: passegem per l’artèria de la ciutat.

Us proposem una ruta per la nostra estimada Rambla. Penses que coneixes bé la Rambla? Si encara creus que hi ha racons per descobrir i històries per desvelar del popular passeig barceloní, acompanya’ns en aquest itinerari que ofereix una mirada diferent de l’antiga riera. Què us sembla si tornem a passejar-nos-hi???

&bnsp;

Idioma: icon_catalana1  Places disponibles.

Punt de trobada: la Font de Canaletes
Final de la ruta: escultura Colom
Zona: Rambla i voltants
Preu per ruta: 10€/5€ per menors de 16 anys/ menors de 10 anys gratuït

Dissabte, 30 d setembre - 11,00h

La Barceloneta: el barri mariner de Barcelona.

Fa més de 250 anys va néixer un dels barris amb més vida i colors de la ciutat i va esdevenir el nucli dels pescadors i mariners de la ciutat. Joan Salvat-Papasseit o Tomàs Garcès ens canten en els seus poemes la vida agredolça d’aquests carrers amb olor a mar. En vols conèixer la història?

Idioma: icon_catalana1 Places disponibles.

Punt de trobada: Passeig Joan de Borbó, al costat del Palau de Mar
Final de la ruta: Davant de la platja de la Barceloneta,
Zona: Barceloneta - Imprescindible confirmació de reserva per assistir.
Preu per ruta: 10€/5€ per menors de 16 anys/ menors de 10 anys gratuït

Queda subjecta la realització de la visita a un mínim de participants (grups a partir de 7 persones).

 

Rutes guiades per Barcelona

 

Us presentem la selecció de rutes guiades per Barcelona per descobrir la nostra ciutat, a tothom que s’hi vulgui acostar.

Comptem amb un equip format per guies oficials i altres col.laboradors com ara historiadors, filòlegs, traductors o fotògrafs. Ells són, en definitiva, els que accentuen la qualitat de les activitats que us proposem que juntament amb l’originalitat de les propostes i la claredat de les explicacions us fan arribar un projecte que vol fer de l’aprenentatge de la realitat artística, cultural i històrica del nostre entorn un exercici amè i divertit per a tothom.

A part de les rutes que us oferim en el calendari, també podeu fer una reserva com a grup l’hora i dia que més us convingui o si desigeu us preparem una ruta a mida, a on poder descobrir el valuós patrimoni històric i cultural de la ciutat. A més de portar a terme rutes clàssiques, ajudem a la interpretació d’aquest patrimoni mitjançant d’altres itineraris més singulars, tant pel que fa a la temàtica com a l’espai recorregut.

I el  plat fort de les nostres rutes, les rutes literàries,  que volen fer-nos descobrir el nostre entorn de la mà dels llibres i novel.les situats a Barcelona i Catalunya; pensades com una manera viva de comprendre la literatura, amb elles ens endinsem en novel·les situades en escenaris concrets i reconeixibles.

 

ConèixerBcn, rutes guiades per Barcelona per aprendre una mica més de casa nostra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top