Calendari

Desembre

Dissabte, 15 d desembre - 10,30h

La Barcelona dels jueus

Una passejada per l’espai on en un altre temps vivia la comunitat jueva en convivència sovint difícil amb la resta dels barcelonins. A través d’aquesta ruta ens endinsarem en l’època medieval i en la importància que varen tenir els jueus en l’expansió mediterrània de la Corona Catalano-Aragonesa.

Punt de trobada: Plaça de Sant Jaume, davant del Palau de la Generalitat
Final de la ruta: Plaça Sant Jaume
Zona: Call i Gòtic.
Preu per ruta: 15€

Divendres, 21 d desembre - 19,00h

Ruta dels fantasmes: Barcelona misteriosa i sinistra

Existeix una Barcelona màgica, poblada d’elements atemporals, invisibles i misteriosos.

Podem creure o no en fantasmes, cavallers obscurs o ànimes en pena, però de ben segur que després d’aquesta ruta no tornarem a mirar de la mateixa manera alguns dels carrerons i places de la nostra ciutat. Un capvespre ideal per a un passeig carregat de màgia i misteri pels carrers dels barris de la Barcelona vella. Us hi atreviu?

&bnsp;

Idioma: icon_catalana1  Poques places disponibles.

Punt de trobada: Davant de Santa Maria del Mar-Plaça de Santa Maria
Final de la ruta: Rambles - Zona propera al Mercat de la Boqueria
Zona: Ciutat Vella. - Imprescindible confirmació de reserva per assistir.
Preu per ruta: 15€

Queda subjecta la realització de la visita a un mínim de participants (grups a partir de 7 persones).

 

Rutes guiades per Barcelona

 

Us presentem la selecció de rutes guiades per Barcelona per descobrir la nostra ciutat, a tothom que s’hi vulgui acostar.

Comptem amb un equip format per guies oficials i altres col.laboradors com ara historiadors, filòlegs, traductors o fotògrafs. Ells són, en definitiva, els que accentuen la qualitat de les activitats que us proposem que juntament amb l’originalitat de les propostes i la claredat de les explicacions us fan arribar un projecte que vol fer de l’aprenentatge de la realitat artística, cultural i històrica del nostre entorn un exercici amè i divertit per a tothom.

A part de les rutes que us oferim en el calendari, també podeu fer una reserva com a grup l’hora i dia que més us convingui o si desigeu us preparem una ruta a mida, a on poder descobrir el valuós patrimoni històric i cultural de la ciutat. A més de portar a terme rutes clàssiques, ajudem a la interpretació d’aquest patrimoni mitjançant d’altres itineraris més singulars, tant pel que fa a la temàtica com a l’espai recorregut.

I el  plat fort de les nostres rutes, les rutes literàries,  que volen fer-nos descobrir el nostre entorn de la mà dels llibres i novel.les situats a Barcelona i Catalunya; pensades com una manera viva de comprendre la literatura, amb elles ens endinsem en novel·les situades en escenaris concrets i reconeixibles.

 

ConèixerBcn, rutes guiades per Barcelona per aprendre una mica més de casa nostra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top