Calendari

Febrer

Divendres, 22 d febrer - 17,30h

El Quixot a Barcelona

Que el Quixot acaba a Barcelona ho sap molta gent, però poques persones han pogut assaborir els escenaris reals que Miguel de Cervantes hauria conegut a la nostra ciutat, als quals dóna forma en els darrers capítols de la segona part. Us proposem aquesta ruta per conèixer-los d’aprop tot rellegint alguns textos del Quixot. En el quart centenari de la mort de l’escriptor castellà, descobreix la Barcelona del 1600 a través de les pàgines d’aquesta obra mestra.

Idioma: icon_catalana1  Places disponibles

 

Punt de trobada: Jardins de l'antic Hospital de la Santa Creu (a tocar de la creu del centre dels jardins)
Final de la ruta: Palau de Mar (Barceloneta)
Zona: Gòtic i Port - Imprescindible confirmació de reserva per assistir.
Preu per ruta: 15€ / consultar preus per a menors d'edat

Dissabte, 23 d febrer - 10,30h

Barcelona artesana i marinera. Passejada pel Born i la Barceloneta

De com la ciutat romana es va ampliant cap a les noves Vilanoves i més enllà. De la viva activitat artesana i menestral de la Barcelona medieval. I del naixement i desenvolupament del barri de mariners i pescadors a partir del segle XVIII. De tot això en parlem a la ruta que transcorre pels populars barris del Born i de la Barceloneta.

Idioma:   icon_catalana1 Places disponibles

Punt de trobada: Davant de Santa Maria del Mar.
Final de la ruta: A la platja de la Barceloneta
Zona: Born i Barceloneta.
Preu per ruta: 15€ / consulteu preus especials per a menors d'edat.

Queda subjecta la realització de la visita a un mínim de participants (grups a partir de 7 persones).

 

Rutes guiades per Barcelona

 

Us presentem la selecció de rutes guiades per Barcelona per descobrir la nostra ciutat, a tothom que s’hi vulgui acostar.

Comptem amb un equip format per guies oficials i altres col.laboradors com ara historiadors, filòlegs, traductors o fotògrafs. Ells són, en definitiva, els que accentuen la qualitat de les activitats que us proposem que juntament amb l’originalitat de les propostes i la claredat de les explicacions us fan arribar un projecte que vol fer de l’aprenentatge de la realitat artística, cultural i històrica del nostre entorn un exercici amè i divertit per a tothom.

A part de les rutes que us oferim en el calendari, també podeu fer una reserva com a grup l’hora i dia que més us convingui o si desigeu us preparem una ruta a mida, a on poder descobrir el valuós patrimoni històric i cultural de la ciutat. A més de portar a terme rutes clàssiques, ajudem a la interpretació d’aquest patrimoni mitjançant d’altres itineraris més singulars, tant pel que fa a la temàtica com a l’espai recorregut.

I el  plat fort de les nostres rutes, les rutes literàries,  que volen fer-nos descobrir el nostre entorn de la mà dels llibres i novel.les situats a Barcelona i Catalunya; pensades com una manera viva de comprendre la literatura, amb elles ens endinsem en novel·les situades en escenaris concrets i reconeixibles.

 

ConèixerBcn, rutes guiades per Barcelona per aprendre una mica més de casa nostra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top